Uno-x åbner i Lystrup den 16. juni

uno-xLYSTRUP: Der er billigt benzin i pumperne, når den nye tankstation i Lystrup åbner torsdag den 16. juni, lover Uno-x i en pressemeddelelse, som firmaet har sendt ud i forbindelse med indvielsen af den nye tankstation. 

Selskabet fortæller dog ikke hvad literprisen bliver på den billige benzin, men selskabet forventer kødannelse ved tankstationen på åbningsdagen. Derfor vil der være medarbejde tilstede fra selskabet, som kan hjælpe med at regulere trafikken.

Den nye tankstation får fire pumper, og åbningen sker kl. 14.30. Udover de lave priser vil der også være godter til de fremmødte frem til kl. 17.30, hvor prisfesten slutter.

“Vi synes, at vi med vores nye tankstation bidrager til at skabe en pænere og mere indbydende indkørsel til Lystrup end de triste og faldefærdige omgivelser, der prægede indkørsel til byen i mange år,” siger regionschef Paulo Nielsen fra Uno-x i pressemeddelelsen.

Lokalplan vedtaget i april 2015

Reitan Ejendomsudvikling ejer området, hvor den tidligere plastikfabrik lå som en ruinhob i mange år efter lukningen. Efter flere års kamp fik virksomheden vedtaget en lokalplan for området i april sidste år.

Som den første forretning på erhvervsgrundene åbnede Jem & Fix kort før påske. Oprindeligt var det planen, at der skulle have åbnet en Burger King-restaurant, men det skandinaviske selskab, der stod bag planerne og driver en række andre Burger King-restauranter sprang fra inden der blev underskrevet en aftale.

Reitan Ejendomsudvikling har endnu ikke fundet en afløser for Burger King, men har flere gange oplyst, at der forhandles med flere mulige fastfood-kæder.

Jem & Fix ejes af Harald Nyborg, mens Reitan Ejendomsudvikling og Uno-x er søsterselskaber i Reitan-Gruppen, der også driver Rema 1000.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Læs også: Jem og Fix er klar til jul

Lystrup: Det kan blive en Burger King

Lokalplan for lukket plastiksfabrik klar til behandling

SF: Kommer til at ligne en udvidet rasteplads

Plastikfabrikken rives ned efter nytår

Lystrup: Der er givet tilladelse til at fjerne plastikfabrikken

Lystrup: Lokalplan for plastikfabrikken vedtages onsdag

S: Der bliver pænt ved plastikfabrikken

Du kan også tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup