Lystrup: Det kan blive en Burger King

Det er feltet med den røde streg, der afgrænser det nye erhvervsområde i Lystrup, hvor der altså på et tidspunkt bliver bygget en fastfoodrestaurant.
Det er feltet med den røde streg, der afgrænser det nye erhvervsområde i Lystrup, hvor der altså på et tidspunkt bliver bygget en fastfoodrestaurant.

Reitan Ejendomsudvikling, der ejer grunden hvor den gamle plastikfabrik lå ved rundkørslen ved Djurslandmotorvejen, fortæller, at der forhandles med Burger King om, at de skal rykke ind i den fastfoodrestaurant, der kan bygges på grunden. Men der er endnu ikke en endelig aftale underskrevet. Ejendomsmægler Kristian Højsleth, der repræsenterer det svenske selskab – Nordic Service Partners – der i forvejen driver næsten 60 Burger King-restauranter i Scandinavien, bekræfter, at selskabet kigger på placeringen i Lystrup.

Til august

“Men der er ikke indgået en kontrakt endnu, og vi skal nok først hen i august før der falder en endelig afgørelse om, hvad der sker,” siger Kristian Højsleth.

Muligheden for at bygge en fastfoodrestaurant på grunden hvor den tidligere plastikfabrik lå, blev mulig for et par måneder siden, da Aarhus Byråd vedtog en lokalplan for området. Derudover bliver der åbnet mulighed for at bygge andet erhvervsbyggeri på grunden.

Af Nordic Service Partneres hjemmeside fremgår det, at selskabet også driver restauranter for Kentucky Fried Chicken og en anden fastfoodkæde – TGI Friday – der åbner den første restaurant i Danmarks på Højbro Plads på Strøget i København i løbet af sommeren.

Direktør Stephan Sørensen fra Reitan ejendomsudvikling fortæller, at byggeriet af den ny restaurant først går i gang, når der er lavet en endelig aftale med en fastfoodkæde, der vil flytte ind i bygningerne.

Nordic Service Partners er en svensk virksomhed, der er børsnoteret.

Et dansk firma med navnet Danske Koncept Rastauranter Holding har givet aktionærerne i Nordic Service Partners et tilbud om opkøb, og det kan være en afklaring af det opkøb, der kan have forsinket beslutningen om etablering af en Burger King i Lystrup.

Læs også: Lokalplan for lukket plastiksfabrik klar til behandling

SF: Kommer til at ligne en udvidet rasteplads

Plastikfabrikken rives ned efter nytår

Lystrup: Der er givet tilladelse til at fjerne plastikfabrikken

Lystrup: Lokalplan for plastikfabrikken vedtages onsdag

S: Der bliver pænt ved plastikfabrikken

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan også tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.