Lystrup: Der er givet tilladelse til at fjerne plastikfabrikken

Et udsnit af forsiden på den plan, der sendes i offentlig høring, når byrådet har sagt god for det.

Aarhus Kommune har givet nedrivningstilladelse til ejerne af den tidligere plastikfabrik i Lystrup, Reitan Ejendomme, skriver Lokalavisen.dk. Det forlyder at oprydningen er i gang ved bygningerne.

Lokalplanen for området skal efter planen til behandling på byrådsmødet den 18. marts, men nedrivningen kan godt begynde inden, siger byplanlægger Mathias Thinggård Brovall

“Nedrivningen foregriber ikke indholdet af den endelige plan,” siger Mathias Thinggård Brovall til lokalavisen.dk.

“Så jeg ser ikke umiddelbart noget, der forhindrer, at en nedrivning kan påbegyndes.”

Miljøscreening

Fabriksruinen er blevet miljøscreenet, og der er nogle ting, som kræver speciel behandling inden den egentlige nedrivning kan finde sted.

Stephan Sørensen fra Reitan Ejendomme fortæller, at selskabet inden for kort tid forventer at få lavet en aftale med et nedrivningsfirma.

Selskabet er endnu ikke klar til at fortælle hvilken fastfood-kæde der rykker ind i nybyggeriet, der skal erstatte plastikfabrikken. Men det ligger fast, at der bliver en Jem&Fix-forretning og en Uno-X tankstation. Derudover bliver der kontorlokaler i en del af bygningerne.

Oprydningen er gået i gang på fabriksgrunden, så nedrivningen kan begynde. Klik her i gang på for at se video fra facebooksiden Det gamle Lystrup og det nye.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook og få alle nyheder fra aarhusområdet her.

2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.