Ingen Meny eller Spar i Lystrup

LYSTRUP: Dagligvaregrossisten Dagrofa har ikke ønsket af videreføre Kiwi-forretningen på Sønderskovvej som en Meny eller en Spar. Derfor ser det ud til, at butikken bliver lukket.
Dagrofa oplyser i en pressemeddelelse, at man samarbejder med udlejerne om at finde nye lejere, og at det gerne mås ske som dagligvarebutikker.

Kiwi forventer at lukke de forretninger, der ikke konverteres om til Meny eller Spar ned inden sommerferien.

De forretninger, der fortsætter i Aarhus, er Ryhavevej i Aarhus og Grøfthøjparken i Viby, De bliver til Spar-butikker. Det ventes at ske senest til september.

Derudover var der også planlagt en Kiwi i Ceresbyen, men hvad der sker her, vides endnu ikke.

Kiwi meddelte fredag, at kædes 103 butikker ville blive lukket, og at kun omkring 30 af dem ville fortsætte som enten en Meny eller en Spar.

Allerede på det tidspunkt gik der rygter om, at Kiwi i Lystrup ville blive lukket. I en lokal facebookgruppe fortalte et par stykker, at de havde hørt fra personalet, at forretningens ikke skulle fortsætte i Dagrofa.

Officielt ønskede Dagrofa ikke at bekræfte den oplysning, og i weekenden fortalte de, at der ville komme en officiel meddelelse i løbet af et par dage. og den kom altså i dag lidt efter mdidagstid.

Læs også:

Kiwis fremtid i Lystrup er usikker

Kiwi har fået Svanemærket

Kiwi åbner i Lystrup 25. januar

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup