Kiwis fremtid i Lystrup er usikker

LYSTRUP: Der er endnu usikkert, hvad der sket med Kiwi-forretningen i Lystrup efter at Dagrofa har besluttet at lukke hele kæden ned i Danmark. I løbet af få dage er det afgjort, om butikken bliver drevet videre, oplyser Dagrofa til Aarhusidag.

Selskabet ønsker endnu ikke at oplyse, hvad fremtidsplanerne er for de enkelte butikker, fortæller selskabet i en mail til Aarhusidag.dk.

I forbindelse med offentliggørelsen af beslutningen om at lukke, fortalte Dagrofa, at selskabet kun vil forsætte driften af 30 ud af  de 103 kiwibutikker. Reste n bliver sat til salg.

“Som det ser ud nu, er vi klar til at komme med en udmelding omkring, hvilke butikker der lukker og hvilke butikker, der fortsætter som Meny eller Spar, i starten af næste uge,” skriver Maria Noel fra selskabets kommunikationsafdeling.

I forskellige medier har flere andre daglighandels-kæder ytret interesse i at overtage en del af butikkerne. Det gælder Netto, Fakta og Rema 1000.

Netto er i forvejen repræsenteret i Lystrup, mens Fakta er i økonomisk krise på grund af et stort underskud på driften 2016.

I en facebook-gruppe i Lystrup mener flere at vide, at Dagrofa ikke vil drive forretningen i Lystrup som en Meny eller en Spar, men ifølge Dagrofa er det altså indtil videre kun rygter.

Kiwi i Lystrup åbnede i den nuværende placering på Sønderskovvej i januar 2014. Før det lå forretningen i butikscentret lige over for biblioteket på Bystævnet. Inden det blev til en kiwi-forretning, hvar det et Jaco-supermarked.

Kiwi-kæden blev etableret i Danmark i 2008 efter i en årrække efter norsk forbillede.

Læs også:

Kiwi har fået Svanemærket

Kiwi åbner i Lystrup 25. januar

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup