Ni indbrud i Risskov anmeldt søndag

RISSKOV: Der blev i løbet af søndagen anmeldt ikke mindre end ni indbrud i Risskov, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag formiddag.

To af indbruddene er begået i området mellem Nordre Strandvej og Aarhus Bugt, mens de øvrige er sket i området mellem Nordre Strandvej og Grenåvej.

De to indbrud sydøst for nordre Strandvej er sket på naboveje – Havgårdsvej og Havbankevej, mens flere af indbrudene på den anden side af Nordre Strandvej også er sket tæt på hinanden.

Der har f.eks. været to indbrud på Klintevej og et på Meriamvej. Derudover har der været to indbrud på Valmuevej og et indbrud på Strandbyvej.

Ifølge anmeldelserne er alle indbruddene sket fredag, lørdag eller søndag – et enkelt af dem kan dog også godt være sket torsdag.

I hele politikredsen blev der søndag anmeldt 15 indbrud – og altså ni af dem med postnummer i Risskov.

Hverken lørdag eller fredag blev der anmeldt indbrud i Risskov.

I slutningen af februar var der også næsten daglige afmeldelser af indbrud i Risskov – specielt i vinterferien – men det stoppede brat, da Østjyllands Politi i begyndelsen af marts anholdte tre albanske mænd, der er sigtet for mange indbrud i det østjyske område op til deres anholdelse.

Politiet fandt flere hundrede tyvekoster, som man ikke umiddelbart kunne finde de rette ejermænd til, og offentliggjorde en serie billeder, der stadig kan ses på politiets hjemmeside af tyvekoster, som ikke kunne videregives til de rette ejere.

Udover ure, smykker og kontanter fandt politiet også våben og ammunition.

Læs også:

Politiet offentliggør billeder af tyvekoster

Albansk tyvebande fængslet

Fire nye indbrud i Risskov

Indbrudbølge har ramt Risskov i vinterferien

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.