Albansk tyvebande fængslet

AARHUS: Tre albanske mænd blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus i fire uger sigtet for en lang række indbrud i aarhusområdet den seneste tid. 

De tre mænd blev anholdt i en forstad nord for Aarhus fredag morgen i forbindelse med en ransagning, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet fandt store mængder af tyvekoster og våben med ammunition, som stammer fra indbrud.

Politiet arbejder nu med at tilknytte tyvekosterne til de indbrud, der er begået på det seneste. I den forbindelse bebuder politiet, at der i løbet af kort tid vil blive lagt en billedserie med tyvekoster på Østjyllands Politis hjemmeside.

Blandt de fundne tyvekoster er ure, smykker og kontanter. Politiet skønner at indbrudene er begået i Aarhus og den nærmeste omegn.

Der har siden vinterferien været en lang række indbrud i det nordlige Aarhus. Specielt Risskov har næsten dagligt været ramt. Her har der været omkring et halvt hundrede indbrud forskellige steder med postnummeradresse i Risskov.

Der har også været næsten en halv snes indbrud i Lystrup og Elev.

De seneste dage har antallet af indbrud offentliggjort i Østjyllands Politis døgnrapport ligget på 4-5 stykker, mens der flere gange i forbindelse med vinterferien og den første tid efter dagligt blev anmeldt mere end 10 indbrud.

Læs også: Indbrudsbølge har ramt Risskov i vinterferien

Nyt indbrud på Per Kjals Vej

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.