Indbrudsbølge har ramt Risskov i vinterferien

RISSKOV: Boligområder i postdistrikt Risskov har i løbet af vinterferien været ramt af en indbrudsbølge af de store. Der er i løbet af ferieugen anmeldt 24 indbrud – fra et til fem om dagen.

Det er specielt i området mellem Grenåvej og Nordre Strandvej at indbrudstyvene har været på besøg, mens mange beboere har været på vinterferie. 16 af indbruddene er begået i det område.

Der har f.eks. været to indbrud anmeldt samme dag på Valmuevej. Der har også været to indbrud på Skolesvinget og Ahornvej. Derudover har der været indbrud på f. eks. Højrisvej, Solbakken, Hybenvej og Fortebakken.

Flere er de øvrige indbrud er sket i området ved Ellevangskolen.

De 24 indbrud er nævnt i Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapporter fra søndag den 12. februar til mandag 20. februar.

Politiet kan kontaktes på telefon 114 hvis man har oplysninger, der kan hænge sammen med de mange indbrud, der bliver registreret i øjeblikket.

Der anmeldes i gennemsnit omkrig en halv snes indbrud om dagen i hele politikredsen, der dækker området fra nord for Randers til Odder samt Favrskov og hele Djursland.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.