Lodtrækning om den femte plads hos NRGi

Foto: NRGi

AARHUS: Den sidste af de fem pladser i NRGi’s repræsentantskab i valgdistriktet Skødstrup-Hjortshø-Egå blev besat efter lodtrækning mellem to kandidater, der havde opnået det samme stemmetal. Det blev Christel Ebsen fra Egå, der vandt lodtrækningen, der skete på i NRGi’s hovedkontor på Randersvej.

Christel Ebsen og Palle Dannemand, Skødstrup, havde begge fået 448 stemmer, og der skulle derfor foretages lodtrækning. Christel Ebsen er også medlem af det nuværende repræsentantskab.

Thomas Appel Hansen, Skødstrup, blev topscorer ved valget med 901 stemmer, mens Marie Ambrosius, Hjortshøj, fik 707 stemmer.

Søren Egge Rasmussen, Hjortshøj, der er folketingsmedlem for Enhedslisten og tidligere formand for NRGi’s bestyrelse, fik 701 stemmer.

Det femte medlem blev Ina Marie Graneberg, Hjortshøj, der fik 575 stemmer.

Så Hjortshøj løb med tre af de fem pladser i repræsentantskabet, mens der blev en til Skødstrup og en til Egå.

Alle fem medlemmer er i forvejen medlem af repræsentantskabet. Ved valget for fire år siden havde valgdistriktet seks medlemmer, så et medlem blev ikke genvalg.

Stemmesedlerne blev sendt ud til andelshaverne med postvæsenet, og afstemningen skete i perioden fra den 27. januar og frem til den 15. februar, der var sidste frist for at stemme elektronisk. Man kunne også brevstemme.

Stemmeprocenten var 15,33 procent. 79 procent af dem der stemte, gjorde det elektronisk, mens 21 procent stemte per brev.

NRGi er et forbrugerejet energiselskab, der har 210.000 ejere på Djursland, i Aarhus og i horsens-området.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.