Bo Gustafsson fik flest stemmer

NRGi’s hovedkontor ved Randersvej i det nordlige Aarhus. Foto: NRGi

LYSTRUP: Det var Bo Gustafsson fra Elsted, der fik flest stemmer, da stemmerne i forbindelse med valget til energiselskabet NRGi’s repræsentantskab var talt op. 721 ud af de 1.575, der havde stemt i valgkredsen med navnet “Elsted m.fl.”, havde sat kryds ved ham, der dermed blev genvalgt til en ny fire-årig periode i repræsentantskabet.

Bo Gustavsson er formand for Venstres lokalafdeling for Lisbjerg, Elev og Lystrup og har tidligere været formand for skolebestyrelsen på Elsted Skole.

Ved de seneste valg har det ellers være tidligere byrådsmedlem, rådmand og formand for fællesrådet i Lystrup Hans Schiøtt (V) fra Elev, der fik flest stemmer. Han måtte denne gang nøjes med andenpladsen med 696 stemmer. Hans Schøitt er også medlem af det nuværende repræsentantskab, ligesom han i en periode også har været bestyrelsesformand for selskabet.

Frank Helbo, Lystrup, blev nyvalgt med 645 stemmer, og det samme blev tidligere byrådsmedlem i Aarhus for SF Lone Norlander Schmidt, Lystrup, med 558 stemmer. Ved kommunalvalget til efteråret er hun byrådskandidat for Enhedslisten.

Den sidste af de fem pladser gik til Thomas Storm, der er byrådsmedlem for Venstre i Favrskov og bor i Søften. Han fik 468 stemmer.

Suppleanter blev Arne Pedersen, Lystrup (455 stemmer), Peder Meyhoff, Hinnerup, (383 stemmer), Steen Edeling, Trige, (nuværende medlem af repræsentantskabet og 349 stemmer) og Steffen Hjøllund (289).

Stemmesedlerne blev sendt ud til andelshaverne med postvæsenet, og afstemningen skete i perioden fra den 27. januar og frem til den 15. februar, der var sidste frist for at stemme elektronisk. Man kunne også brevstemme.

Stemmeprocenten var 16,36 procent. 78 procent af dem der stemte, gjorde det elektronisk, mens 22 procent stemte per brev.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup