Lystrup Futsal holder juleferie på andenpladsen

Arkivfoto: DBU/Andreas Birkedal

LYSTRUP: Lystrup Futsal har søndag den 23. december sikret sig, at holdet kan holde jul på andenpladsen i vestkredsen i kampen om DM i futsal.

Holdet vandt fredag aften den sidste turneringskamp inden juleferie med 8-3 på udebane mod Midtals Futsal Da alle rundens kampe var afviklet søndag stod det klart at Lystrup rykkede en plads op i kraft af en god målscorer.

Lystrup Futsal kom godt fra start i kampen, der blev spillet i Augustborghallerne. Jeppe Gehrt Laursen bragte Lystrup Futsal foran i kampens tredje minut.

Selv om Midtals Futsal udlignede efter cirka ti minutters spil, kunne Lystrup futsal gå til pausen med en føring på 5-1.

Selv om Midtals Futsal fik reduceret til 5-2 i starten af anden halvleg, var der aldrig tvivl om kampens resultat. Lystrup scorede igen fire gange i løbet af den 20 minutter lange anden halvleg, mens Midtals Futsal lavede to mål.

Målscorere for Lystrup Futsal var: Nichlas Knudsen (2), Mike Vestergård (2), Magnus Josias Høgsbjerg Olsson (2), Jeppe Gehrt Laursen og Kasper Riber Kaffka.

Målscorere for Midtals Futsal var Jesper Petersen Nielsen, Jetmir Rrahmani og Lukas Jessen.

Lystrup Futsal spiller den næste kamp på udebane lørdag den 5. januar mod Kolding IF i Sydbank Arena. Kampen spilles kl. 14.00.

Der er nu spillet halvdelen af den indledende turneringen, hvor Lystrup Futsal har 16 points for syv kampe. I kraft af en målscorer på plus 17 – et enkelt mål mere end SUB Sønderborg Inter på tredjepladsen – har Lystrup nu sat sig på andenpladsen i vestkredsen, hvor de fire bedste hold går videre til slutspillet til marts.

Læs også:

Landsholdsspiller sikrede Lystrup Futsal sejren

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *