Tre spillere fra Lystrup Futsal på landsholdet

De tre landsspillere fra Lystrup Futsal: Jannik Mehlsen, Nichlas Knudsen og Jeppe Laursen. Foto: Lystrup Futsal.
De tre landsspillere fra Lystrup Futsal: Jannik Mehlsen, Nichlas Knudsen og Jeppe Laursen. Foto: Lystrup Futsal.

LYSTRUP: Tre spillere fra Lystrup Futsal er tirsdag rejst med de øvrige spillere, der er udtaget til det danske landshold, til venskabsstævnet Nordic Cup i Jönköbing i Sverige.

De tre spillere er Jannik Mehlsen, Nichlas Knudsen og Jeppe Laursen.

De er blevet udtaget efter en landsholdssamling for spillere i Vestdanmark, der blev afviklet i Vejen i weekenden. Lystrup Futsal havde seks spillere med til træningssamlingen, hvoraf tre altså blev udtaget til stævnet i Sverige.

De tre spillere fra Lystrup er de eneste spillere fra vestpuljen på landsholdet, der er domineret af spillere fra holdet JB Futsal, der holder til i Gentofte.

Det danske landshold skal til januar spillere kvalifikationskampe i et forsøg på at komme med til EM. Det sker ved et stævne på Cypern, hvor puljemodstanderne er Sverige, Finland, Grønland og Norge.

Lystrup Futsal vandt sidste vinter vestkredsen og fik en bronzemedalje med hjem fra DM, der blev afviklet som et finalfour-stævne i Hjørring i marts måned.

Futsal er er form for indendørs fodbold, der er blevet meget populært de senere år. Futsal  spilles med en blød bold, og der er ikke opsat bander.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup