Karsten Mumm formand for menighedsrådet i Lystrup Sogn

Den nyvalgte menighedsrådsformand i Lystrup Sogn Karstem Mumm. Foto: Lystrup Sogn.
Den nyvalgte menighedsrådsformand i Lystrup Sogn Karstem Mumm. Foto: Lystrup Sogn.

LYSTRUP: Det nyvalgte menighedsråd i Lystrup Sogn har på et konstituerende møde valgt Karsten Mumm som ny formand. Han afløste Christian Matthiesen, der ikke genopstillede ved menighedsrådsvalget den 8. november.

Karsten Mumm er nyvalgt medlem af menighedsrådet. Han opstillede på Fælleslisten, der var den liste der besatte otte ud af ni pladser i menighedrådet. Lystrup Sogn var et af de to sogne i Aarhus Kommune, hvor der i år var kampvalg.

Karsten Mumm er statsautoriseret revisor og var frem til 2014 ansat ved Deloitte Danmark, hvor han arbejdede i 40 år. Han har været bestyrelsesmedlem i Danmarks Kirkelige Mediecenter i foreløbig seks år.

Den nye menighedsrådsformand blev valgt enstemmigt. Hans Jørgen Andersen blev valgt som næstformand med otte stemmer. Der blev afgivet en blank stemme.

Egon Skødt blev valgt som kirkeværge for foreløbig et år. Han er ikke længere medlem af menighedsrådet, da han ikke opstillede, men han har sagt ja til at fortsætte på posten et år endnu.

Lystrup Sogn havde i 2015 en omsætning på 3,4 mio. kroner, fremgår det af sognets regnskab, der er offentliggjort på Lystrup Kirkes hjemmeside.

Det nye menighedsråd begyndte sin embedsperiode den første søndag i advent og sidder frem til første søndag i advent i 2020.

På menighedsrådets første ordinære møde den 6. december bliver blandt andet rådets lovpligtige udvalg nedsat.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup