Tre indbrud i Elev

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

ELEV: Østjyllands Politi modtog mandag den 19. juli tre anmeldelser om indbrud i Elev, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport tirsdag.

De to af indbruddene blev begået på Engelstoft, mens det sidste skete på Koldkilde.

Alle tre indbrud er begået efter søndag den 18. juli kl. 16.00 og blev anmeldt i løbet af mandagen – indbruddet på Koldkilde mandag aften.

To af de familier, der har haft indbrud, fortæller om indbruddene på en lokal facebookgruppe – Elev-Nye Borgerforening. Det ene sted er indbruddet sket omkring kl. 4.30 natten til mandag og er blev opfanget på et overvågningskamera. Videoen er overdraget til politiet.

Der er tale om tyve, der taler et østeuropæisk sprog, oplyses det i facebookopslaget.

I et andet opslag på facebookgruppen bliver der vist en optagelse af en bil med litauiske nummerplader, der kørte rundt i Elev og angiveligt tjekkede indkørsler og garager. Det fremgår dog ikke tydeligt hvilken dag optagelser er fra.

Bilen er formentlig en mørkeblå VW Jetta, der er cirka 20 år gammel, oplyses det i opslaget. Registreringsnummeret er litauisk og er overgivet til politiet.

Det er anden dag i træk, der er anmeldt indbrud i lystrupområdet. Søndag blev der anmeldt et indbrud på Blåbærhaven i den østlige del af Lystrup.

Der blev i løbet af mandagen anmeldt fem indbrud i hele Østjyllands Politikreds.

Læs også:

Indbrud på Blåbærhaven i Lystrup

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.