24-årig fik beslaglagt sin bil efter vanvidskørsel i Elev

Arkivfoto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland.

ELEV: En 24-årig mand fik mandag den 19. juli kort før midnat beslaglagt sin bil efter vanvidskørsel gennem Elev, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag.

Desuden fandt politiet også en bøtte med hash i bilen, ligesom den  24-årige også blev sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand.

En politipatrulje blev kort før beslaglæggelsen opmærksom på den 24-årige bilist på Koldkilde og ønskede at foretage en rutinekontrol af bilen.

Det fik imidlertid den 24-årige til at flygte, da politiet tændte de blå blink for at få ham til at standse. Han satte farten op og kørte  gennem Elev by ad Høvej.

Kort efter krydset ved Høvej og Elstedvej mistede han herredømmet over bilen og kørte ind på en mark, hvor bilen standsede. 

Den 24-årige slap fra uheldet uden skader, men blev anholdt og fik altså bilen beslaglagt.

Den 24-årige havde gennem Elev, hvor der er en fartbegrænsning på 50 km/t, kørt mere end det dobbelte, fremgik det af politiets registrering af kørslen.  

Den er nu op til retten at afgøre om bilen skal konfiskeres. Desuden er den 24-årige sigtet for flere lovovertrædelser; kørsel i narkopåvirket tilstand, besiddelse af narko, flugt fra politiet og flere overtrædelser af færdselslovgivningen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus