To nye indbrud i Lystrup

UNIFORMSSKJORTER_VAEBENSKJOLD_3LYSTRUP: I løbet af lørdagen blev der anmeldt endnu to indbrud i Lystrup – udover det der blev anmeldt omkring kl 1.30 tidligt lørdag morgen på Hindbærhaven. I forbindelse med det ene indbrud er der udsendt et signalement af gerningsmanden.

I begge tilfælde – på nabovejene Birkehaven og Hindbærhaven, for anden gang i løbet af weekenden – var en rude aflistet inden gerningsmændene trådte ind i boligen.

Ved det nyeste indbrud i Hindbærhaven, der blev anmeldt omkring kl. 15.00 lørdag, var der tilsyneladende ikke stjålet noget. Har var indbruddet sket efter kl. 17.00 fredag.

På nabovejen Birkehaven blev indbruddet anmeldt lørdag formiddag omkring kl. 10.30. Her var det et vindue i soveværelset, der var aflistet.

Der blev stjålet en spillekonsol af mærket Playstation 4, smykker, et vildtkamera og en cykelcomputer af mærket Garmin samt et kontantbeløb.

Indbruddet var sket omkring kl. 00.30 lørdag morgen, og der er udsendt et beskedent signalement af gerningsmanden. han var en mand med en lys hættetrøje.

Læs også:

Indbrud i Hindbærhaven i Lystrup

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Eller hvis du vil have besked om alle nyheder kan du tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.