Lystrup: Tre indbrud i Rønnehaven

politiØstjyllands Politi havde travlt i Rønnehaven i Lystrup fredag formiddag. I løbet af morgenen kom der tre anmeldelser om indbrud på vejen.

Meget tyder på, at der er de samme indbrudstyve, der har været på spil i alle tre tilfælde. Ved alle tre indbrud er låse til døre nemlig blevet underboret, så de har været lettere at åbne. Oftest bliver døre eller vinduer brækket op eller ruder bliver knust eller aflistet, når der er indbrud.

Den første anmeldelse indløb til politiet kl. 6.45. Her fik tyvene det største udbytte. Der blev stjålet et digitalt kameraaf mærket Medion, en tablet af mærket Samsung, et dameur af mærket Skagen, en mobiltelefon af mærket Sony Experia, en sort herrejakke og et kontant beløb.

Indbruddet blev begået efter kl. 23.00 aftenen før. Det fremgår ikke af anmeldelsen, om beboerne har været hjemme mens indbruddet er sket.

Anmeldelse nummer to indløb kl. 7.22. Her blev der stjålet en bærbar computer af mærket HP. Her er indbruddet sket efter kl. 18.00 onsdag aften.

Den sidste anmeldelse kom kl. 9.48. Her var udbyttet en mobiltelefon af mærket Nokia. Her var indbruddet også sket efter kl. 23.00 aftenen før, og her fremgår det heller ikke af døgnrapporten om beboerne var hjemme mens indbruddet skete.

Der har det seneste års tid været tæt på en halv snes indbrud i boliger i Rønnehaven – formentlig fordi vejen ligger tæt på parken ved Houmarken.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag – Lystrup på Facebook her.