Lystrupborger køber Fuglsøcentret

FuglsøcentretErhvervsmanden Lauge Dehn, der bor i Lystrup, har overtaget alle aktierne i Fuglsøcentret, der ligger på Mols, så han nu er eneejer af hotellet.

Lauge Dehn har de seneste tre år været formand for bestyrelsen i selskabet bag centret, Hermod Ejendomme A/S, som han er medejer af.

“Jeg tror på, at den stigning, der har været i omsætningen på Fuglsøcentret de seneste tre år, kan blive endnu bedre,” siger han i forbindelse med købet.

“Jeg ønsker at fremtidssikre centret, der ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge.”

DGI solgte i 2011

Hermod Ejendomme  overtog centret i 2011 fra Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, der byggede centret med navnet Fuglsølejren for 70-80 år siden. Organisationen brugte blandt andet centret til store arrangementer i organisationen og som kursusvirksomhed, blandt andet i forbindelse med uddannelse af ledere.

Stedets historie kan skrives helt tilbage til 1880’erne, hvor det blev brugt som skydeområde for den danske hær. Allerede dengang blev navnet Fuglsølejren brugt.

Lauge Dehn, der er uddannet som cand. scient. pol fra Aarhus Universitet,  har i en lang årrække drevet virksomheden Nordic Subscription Service på Rokhøjvej i Lystrup, hvor han sælger abonnementer på internationale tidsskrifter – både til danskere og i udlandet. Desuden er han medejer af selskabet Parkering Aarhus, der har bygget et parkeringshus tæt på kommunehospitalet.

Aktiv i Lystrup

I Lystrup er han kendt for sit lederarbejde i FDF i Lystrup og som formand for andelsselskabet Lystrup Idrætscenter. Desuden er han aktiv i Lions Club Lystrup og deltager aktivt i arbejdet med de årlige kræmmermarkeder på Tangkrogen i Kristi himmelfartsserien, som flere Lions Club afdelinger i aarhusområdet står bag.

Fuglsøcentret har plads til 320 overnattende gæster og har ud over kursus- og konferencefaciliteter f.eks. også golfbaner og tennisbaner, der kan lejes.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.