Lystrup IF tæt på nedrykningsplads

DBU_JyllandFODBOLD: Lystrup IF’s herrehold i danmarksserien tabte lørdag eftermiddag til bundholdet i kreds 4 IF Skjold Sæby med 0-2. Det betyder, at Lystrup kun har et point mere end end IF Skjold Sæby i den samlede stilling.Lystrup har syv points for ni kampe, Mens IF skjold Sæby nu har seks points for ni kampe.

IF Skjold Sæby kom rigtig godt fra start i kampen. Allerede i det andet minut bragte holdet sig foran på en mål af Jakob Kristensen.

Det andet mål blev scoret efter en halv time af Morten Honore.

I starten af anden halvleg skiftede Lystrup IF tre spillere ud i løbet af cirka 10 minutter. Jeppe Kristensen, mark Mikkelsen og Nicolaj Jenning Bach blev skiftet ud, mens Kasper Nygaard, Kim Poulsen og Daniels Gregersen fik chancen.

Dermed er der inden for den sidste uge gået fra den ene yderlighed til den anden for Lystrup IF. Forrige  weekend sikrede holdet sig et point mod et af rækkens tophold, Vatanspor, mens holdet i dag tabte det hele mod rækkens bundprop.

Lystrup spiller de næste to kampe, hvor der bliver taget hul på anden del af turneringen, på hjemmebane. Lørdag den 8. oktober kl. 13.00 er modstanderen ASK Aarhus, mens det lørdagen efter er Randers Freja, der kommer til Lystrup.

I første runde spille Lystrup 2-2 mod ASK Aarhus, mens det blev til et nederlag med 3-4 mod Randers Freja.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Eller hvis du vil have besked om alle nyheder kan du tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.