Lystrup IF er klar til årets Nisseløbet

Starten sker den 26. november fra Superbrugsen. Arkivfoto: Lystrup IF.
Starten sker den 26. november fra Superbrugsen. Arkivfoto: Lystrup IF.

LYSTRUP: Traditionen tro arrangerer Lystrup IF et motionsløb den sidste lørdag i november, hvor betingelsen for deltagelse er, at man er udklædt i nissetøj. Tilmeldingen til løbet er åbnet.

Det er 12. gang, at løbet gennemføres. Der er mulighed for at vælge mellem to ruter – en på 3,5 kilometer og en på 7 kilometer.

Sidste år deltog der 261 – og tre hunde – i løbet. På det tidspunkt, hvor det her skrives, er der tilmeldt 27 deltagere.

Sidste frist for tilmelding er den 20. november, og det koster 50 kroner for voksne (15 år og opefter), mens børn slipper med 30 kroner. Tilmelding kan sker på Lystrup IF Løb og Motions hjemmeside her.

Det er også muligt at tilmelde sig efter den 20. november, men så koster det 20 kroner ekstra. Det kan blandt andet ske fredag den 25. november om eftermiddagen i brugsen, hvor man også kan hente startnumre.

Starten sker ved Djurslands Bank kl.11.00. Man har en time til at gennemføre løbet, hvis man vil have noteret en tid. Tidtagningen lukker ned kl. 12.00.

På ruten er der officials, der søger for at regulere trafikken, hvis det bliver nødvendigt. Derudover er ruten markeret med pile og kridtstreger.

Efter løbet er der julegodter og æbleskiver til deltagerne – og gløgg til de voksne.

Løbet gennemføres i samarbejde med de handlende i Lystrup Ny Center.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup