Et point til Lystrup Futsal i sæsonpremiere

Arkivfoto: Lystrup Futsal.
Arkivfoto: Lystrup Futsal.

LYSTRUP: Det blev hverken til en sejr eller et nederlag, da Lystrup Futsal fredag aften spillede sæsonens første kamp i danmarksturneringens vestkreds. Det blev derimod til uafgjort 4-4 mod Kolding i hjemmekampen i Lystrup Hallen.

Lystrup startede dårligt i første halvleg – måske fordi holdet har fire nye spillere med på holdet i denne sæson. Spillet gled ikke, og Kolding førte med tre mål efter de første 20 minutter.

Spillet gled bedre for hjemmeholdet efter pausen, og efter to mål af Michael Pedersen og Andrej Podstavek, men Kolding kunne stadig bide fra sig. Gæsterne øgede til 2-4. Det var en lille mavepuster for Lystrup, der ikke har tabt en turneringskamp på hjemmebane i to år.

Jannik Mehlsen fik dog reduceret til 3-4, og 24 sekunder før halvuret stod på 40 minutter, lykkedes det igen Jannik Mehlsen at score, så Lystrup fik et point ud af anstrengelserne.

Jannik Mehlsen er en af truppens nye spillere i denne sæson. Sammen med Jacob Corneliussen og Niklas Mehlsen spillede han i forrige sæson i Nørskovlund ved Kjellerup.

Målscoreren Michael Pedersen spiller i den almindelige fodboldturnering for Brabrand i 2. division.

115 tilskuere så kampen

Der var 115 tilskuere til kampen, hvor Showholdet Lystrup stod for noget pauseunderholdning.

Lystrup Futsal spiller i næste runde igen på hjemmebane. Det er lørdag den 26. november, hvor holdet spiller to turneringskampe – først klokken 15.00 mod Midtals IF og igen kl. 20.00 mod Sønderborg Inter.

Der er fire kampe i Lystrup Idrætscenter den dag, da fire hold samme dag afvikler to turneringsrunder.

De sidste kampe i vestkredsen spilles i slutningen af februar, og danmarksmesterskabet afgøres i marts ved et final-fourstævne, hvor de to bedste hold fra vestkredsen og de to bedste hold fra østkredsen deltager.

Lystrup vandt sidste år Vestkredsen, og holdet fik bronze ved det final-fourstævne, der afgjorde danmarksmesterskabet.

Futsal er indendørs fodbold med en blødere bold end der spilles med i almindelige fodboldkampe, og så er der ikke opsat bander som ved normalt indendørs fodbold.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup