Indbrudstyv knuste rude med en skovl

SKØDSTRUP: En indbrudstyv knuste torsdag den 2. august ved middagstid en rude i en bolig på Grenåvej tæt ved Djurslands Bank med en skovl. Der var en pige hjemme i huset, og da hun hørte ruden blev slået i stykker, skreg hun, og gerningsmanden flygtede, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport fredag formiddag.

Pigen låste sig inde på badeværelset og fik efterfølgende kontakt til sine forældre.

Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk af udseende, kraftig af bygning og havde blåligt og rødt tøj på. Han havde desuden  røde handsker på hænderne. Tøjet beskrives som genbrugstøj.

Han skønnes at være mellem 30 og 40 år gammel, cirka 170-175 cm høj og med mørkt kort hår. Som særligt kendetegn nævnes det, at han havde en stor næse.

I døgnrapporten anbefaler Østjyllands Politi, at man i lokalområdet hjælper hinanden med at holde øje med boligerne. Ser man noget mistænkeligt og mistænker et muligt forsøg på indbrud, bedes man ringe 114. Er man ude for, at et indbrud sker, mens man er hjemme, skal man ringe 112.

Søndag den 29. juli blev der anmeldt et indbrud på Tronkærgårdsvej – ikke langt fra det sted, hvor der torsdag blev forsøgt indbrud på Grenåvej.

Læs også:

Ferieindbrud på Tronkærgårdsvej i Skødstrup

Indbrud på Tronkærvej

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.