HK Privat har fået ny formand

Søren Sørensen, Lystrup, ny formand for HK Privat Østjylland. Foto: HK Østjylland.
Søren Sørensen, Lystrup, ny formand for HK Privat Østjylland. Foto: HK Østjylland.

HK Privat Østjylland har på en ekstraordinær generalforsamling valgt Søren Sørensen, Lystrup, som nu formand. Han fik 165 stemmer ud af de 213 stemmeberettigede medlemmer, der var mødt frem til generalforsamling.

“Jeg er utrolig glad for, at så mange valgte at pege på mig som formand,” siger Søren Sørensen i en pressemeddelelse fra HK Østjylland.

Fra talerstolen lovede Søren Sørensen at tage fat på de mange opgaver i HK Privat Østjylland allerede dagen efter generalforsamlingen.

Jeg vil lytte til tillidsrepræsentanterne. De ved, hvad der rør sig på arbejdspladserne, og hvad medlemmerne kan bruge HK til. Det skal være vores pejlemærke for fremtidens arbejde,” siger Søren Sørensen, der 45 år gammel.

Søren Sørensen kommer fra en stilling som faglig konsulent i HK Østjylland. Han har tidligere arbejdet som jord- og betonarbejder, hvor han var tillidsmand for 45 kollegaer. Desuden har han være næstformand i 3F. I 2001 blev han ansat i HK Østjylland.

Den ekstraordinære generalforsamling blev afholdt fordi tidligere formand, Frederik Vester, afgik ved døden i august.

Ved kommunalvalget for to år siden var Søren Sørensen byrådskandidat for Socialdemokraterne for partiets lokalafdeling i Lystrup.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup