Fodbold: Lystrup tabte 4-0 til Aab

DBU_JyllandLystrup IFs danmarksseriehold blev tirsdag aften slået ud af landspokalturneringen, da holdet tabte med 4-0 til Aab på Nordjyske Arena Aalborg. Lystrup forsvarede sig godt, og det var først midt i første halvleg, at det lykkedes Aabs Gilli Rolantsson at score hjemmeholdets første mål.

Ved pausen var føringen øget til 3-0 – det sidste mål lige før dommeren fløjtede til pause.

Det sidste mål blev scoret af Jannik Pohl et kvarter inde i anden halvleg. Han scorede to af kampens mål, mens det sidste blev sat i mål af Nicolaj Thomsen.

Reserver fik spilletid

Aab havde på forhånd sat end del af de normale reserver på holdkortet til kampen, som klubben også var storfavorit til at vinde.

Oprindeligt skulle kampen være spillet i Lystrup, men da der ikke er noget lysanlæg på Lystrup Stadion i Indelukket, blev de to klubber enige om at flytte kampen til Aalborg, hvor kampen kunne spilles kl. 18.00 i stedet for kl. 16.00, hvis kampen skulle spilles i Lystrup og der skulle være plads til forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Lystrup IF havde også fået et tilbud på at leje Ceres Park og Arena, men klubben var ikke sikker på at kunne hive de 80.000 kroner, der ville koste at leje banen hjem igen i entreindtægter og fortjeneste ved at salg af øl og mad.

Busser kørte til Aalborg

Lystrup IF havde arrangeret at tre busser – udover spillerbussen – kørte lokale fodboldinteresserede til kampen i Aalborg. Det forlyder, at der i alt var et par hundrede tilskuere fra Lystrup til kampen, og der – trods nederlaget – var en god stemning.

Der var gratis entré til kampen i Aalborg tirsdag aften.

 

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup