Lystrup: Hells Angels etablerer klubhus på Marøgelhøj

politiHells Angels i Aarhus er i øjeblikket ved at etablere et nyt klubhus i en tidligere smedevirksomhed på Marøgelhøj i Lystrup, oplyser TV2 Østjylland.

Chefpolitinspektør Bent Preben Nielsen bekræfter over for tv-stationen, at det ser ud til at Hells Angels rykker til Lystrup, men han bekræfter ikke adressen, selv om han oplyser, at Østjyllands Politi ved, hvor rockerklubben slår sig ned.

Sidste år i oktober solgte Hells Angels deres tidligere klubhus på Bryggervej i Risskov til Aarhus Kommune, der lavede en ny lokalplan for det område, hvor klubhuset var placeret.

Bent Preben Nielsen mener ikke, at beboerne i Lystrup har noget at frygte, men kommer via TV2 Østjylland med et par gode råd til borgerne.

– Man skal lade være med at tage del i aktiviteterne omkring det her klubhus, og man skal sørge for, at ens unge mennesker bliver væk derfra, for det er et kriminelt miljø, og det er et dårligt sted at komme, siger han via tv-stationen.

Politiet mener, at rockerklubben er ved at indrette, hvor JA Fabrik tidligere havde til huse.

Marøgelhøj er en vej, der forbinder Møgelgårdsvej og Lægårdsvej i den østlige del af det blandede bolig- og erhvervsområde syd for nærbanen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.