Fire indbrud i Skæring anmeldt søndag

Foto: Østjyllands Politi.

SKÆRING: Østjyllands Politi modtog søndag fire anmeldelse om indbrud i boliger, der ligger i skæringområdet, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport mandag formiddag den 12. oktober.

Dertil kommer, at der fredag og lørdag blev anmeldt yderligere to indbrud – på Skæring Havvej og Skæring Egager.

Tidlig søndag morgen – omkring kl. 3.00 – kom den første anmeldelse. Det drejer sig om en bolig på Skæring Parkvej, hvor indbruddet er sket efter lørdag kl. 18.00.

Lidt over middag søndag – kl. 13.30 – indløb anmeldelse nummer to. Her skete indbruddet på Sølystvej – tæt på Sølystskolen. Her er indbruddet sket efter kl. 16.00 om fredagen.

En time senere indløb den tredje anmeldelse. Denne gang gik det igen ud over en bolig på Skæring Havvej. Her er indbruddet sket efter mandag den 5. november kl. 09.00, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport.

Den sidste anmeldelse kom tæt på midnat natten til mandag. Det var anegående en bolig på Søtoften, hvor indbruddet er begået efter torsdag den 8. november kl. 15.00.

Østjyllands Politi hører gerne fra beboere i området, der har set noget i området, der kan have med indbruddene at gøre.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.