Fire indbrud i Risskov

PATRULJEVOGN_JAKKER_1Østjyllands Politi havde travlt i Risskov lørdag. I løbet af eftermiddagen blev der anmeldt fire indbrud. De blev begået på Aage Bergs Vej, Amtoftvej, Themsvej og Stenkløvervej. Tre af stederne er sideveje til Nordre Strandvej.

Udbyttet var størst på Aage Bergs Vej, hvor der blandt andet blev stjålet designermøbler.

Her var gerningsmændene kommet ind ved at bryde en terrassedør op. Indbruddet er sket efter kl. 20.00 fredag og opdaget lørdag kl. 12.00. Anmeldelsen til politiet indgik her på eftermiddagen lørdag.

Arne Jacobsen-stole

På listen over tyvekoster er fler designermøbler: Seks Arne Jacobsen stole af 7’eren med sort læderbetræk, en Arne Jacobsen Dråben og en gyngestol i lyseblå glasfiber af mærket Earnes Rocker.

Derudover blev der stjålet to lamper af mærket Verner Panton, model Globen og en lampe med hvid glasskærm af mærket Louis Poulsen model Kuglen.

På Themsvej blev der også stjålet en stol og to lamper. Stolen er af Stingray og de to lamper er af mærket PH.

Her var det en havedør, der blev brudt op. Her er indbruddet sket efter midnat til fredag, og det blev opdaget kl. 11.00 lørdag.

Musikinstrumenter stjålet

På Stenkløvervej blev der stjålet smykker, et kontantbeløb, en saxofon, en tværfløjte samt en bærbar computer af mærket Lenovo. Her tog beboerne afsted på vinterferie lørdag den 13. februar kl. 13.00.

På Amtoftvej var det endnu ikke opgjort, hvad der var stjålet, da indbruddet blev anmeldt til politiet. Her er indbruddet begået efter kl. 12.00 onsdag, og det blev opdaget lørdag kl. 16.30.

Fredag blev der også anmeldt to indbrud i Risskov – endnu et på Amtoftvej og et på Vejlbygade.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.