Lystrup fik bronzemedaljer med hjem

Lystrup Futsals holdbillede. Det tredje bedste hold i Danmark. Foto: Lystrup Futsal.
Lystrup Futsals holdbillede. Det tredje bedste hold i Danmark. Foto: Lystrup Futsal.

Lystrup Futsal er det tredje bedste hold i den danske futsalliga, hvor DM blev afgjort i Hjørring søndag. Spillerne kom dog ikke i kamp om medaljerne, da Kolding efter lørdagens store nederlag til JB Gentofte valgte at trække sig.

I forvejen var flere af Koldings bedste spillere slet ikke med i Hjørring på grund af afbud og skader, og flere af de andre spillere blev skadet, da de lørdag nærmest blev fejet af banen mod Gentofte, oplyste klubben som begrundelse for at trække sig fra bronzekampen.

Lystrup tabte lørdag sin semifinale med 1-7 til København Futsal. Lystrup har dog ære af kampen, mente de to kommentatorer på livesteamingen af kampen over internettet. Det var fortjent, at København vandt, men to-tre flere mål til Lystrup havde været mere retvisende, mente de.

Brændte to straffespark

Blandt andet brændte Lystrup to straffespark.

Lystrup Futsal er ubesejret gennem hele sæsonen indtil lørdagens semifinale. Der blev til ni kampe – seks vundne og tre uafgjorte. Holdet vandt kredsen sikkert med 17 points ud af 21 mulige.

Lystrup er et hold med unge spillere, der har fremtiden for sig, hvis de fortsætter med at spille sammen, mente kommentatorerne på livesteamingen fra semifinalen.

Finalestævnet viste også, at der er store forskel på niveauet i Øst- og Vestdanmark. De to østhold kom i finalen, mens de to vesthold skulle spille bronzekamp. Østklubberne dominerer også fuldstændigt landsholdet. Der er ikke en eneste spiller med fra vestklubber.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup