Fire indbrud anmeldt i Skejby og Vejlby

Foto: Rigspolitiet

VEJLBY: Østjyllands Politi modtog fredag den 14. februar fire anmeldelse i beboelse i området i den nye del af Skejby og i Vejlby.

To af dem blev begået på Flintebakken. De to andre blev begået på Skejbytoften og på Skejbyvej. Tre af indbrudene er sket i perioder, hvor beboerne har været hjemmefra i flere dage – formentlig fordi de har været på vinterferie.

Det første indbrud på Flintebakken blev opdaget fredag kort før kl. 20.00. Det er begået efter tirsdag den 11. februar kl. 19.45.

Flintebakken figurerer igen i døgnrapporten to timer senere, hvor det andet indbrud rapporteres anmeldt. Det er begået efter mandag den 10. februar kl. 8.00 om morgenen.

Indbruddet på Skejbyvej blev også anmeldt fredag aften – ved kl. 20.00-tiden. Det er sket efter fredag den 7. februar kl. 12.00, hvor familien rejste på ferie.

Indbruddet på Skejbytoften adskiller sig fra de andre ved at at være begået inden for et par timer fredag eftermiddag og først på aftenen – mellem kl. 17.45 og kl. 21.45.

I løbet af fredagen blev der anmeldt fem indbrud i hele politikredsen- hvoraf de fire altså blev begået i Risskov og Skejby.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har set noget, der kan have med indbrudene at gøre.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.