Lystrup Futsal er sikker vinder af vestkredsen i kampen om DM

Arkivfoto: DBU/Andreas Birkedal

HJØRRING: Lystrup Futsal sikrede sig fredag aften den 14. februar tre meget vigtige points i kampen om DM, da Hjørring Futsal Klub blev besejret med 6-5 på udebane i Hjørring.

Det betyder, at Lystrup Futsal stadig er ubesejret i den indledende turnering og bliver en sikker vinder af vestkredsen med 31 points, seks points ned til nummer to og en spillerunde tilbage.

Hjørring Futsal er traditionelt et stærkt hold i vestkredsen, og det var da også en underholdende kamp, der blev fløjten i gang i Hallen Park Vendia kl. 20.00.

Det blev til to gange 20 minutter med megen spænding. Lustrup Futsal var dog ikke bagud på noget tidspunkt af kampen. Lystrup førte 2-1 ved halvleg.

Målscorere for Lystrup var Emil Hauge Mortensen (3), Abdulahi Mohamed Mohamed (2) og Magnus Josias Høgsbjerg Olsson.

For Hjørring Futsal Klub scorede Nikolaj Lyngø (2), Granit Gashi, Kristian Simon Kjæhr og Mads Philip Thomsen.

Lystrup Futsal spiller sæsonens sidste hjemmekamp søndag den 23. februar i Søften Kultur- og Idrætscenter. Lystrup Idrætscenter er optaget af et stort baskatball-stævne.

Modstanderen er Ebeltoft Futsal, der er oprykker i denne sæson og ligger sidste i vestkredsen med tre points.

Efter kampen i Søften bliver der kvartsfinale i weekenden den 29. februar og den 1. marts. Kampen skal spilles på hjemmebane i kraft af puljesejren, og modstanderen bliver det hold, der ender på fjerdepladsen i vestkredsen.

Allerede nu kan det slås fast, at der bliver Aalborg Futsal Klub, der bliver modstanderen. Det er det eneste hold, der indtil nu har været i stand til at tage points fra Lystrup Futsal. Det skete i den første kamp i sæsonen, hvor de to hold spillede uafgjort 3-3 på Aalborg Stadion Hal 1.

Spilletidspunktet bliver søndag den 1. marts kl. 16.30 i Lystrup Idrætscenter.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.