Fire lørdagsindbrud i Skejby-Vejlbyområdet

VEJLBY: ØstjyllandsPoliti modtog lørdag fire anmeldelser om indbrud i Vejlby-området, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport søndag den 15. feruar. Desuden blev der anmeldt et indbrud på Ahornvej.Dermed kommer antallet af indbrud i Vejlby-området i løbet af weekenden op på sammenlagt otte.

To af indbrudene blev begået på Skejbygårdsvej i løbet af et par timer om eftermiddagen eller først på aftenen – mellem kl. 17.00 og kl. 20.30.

Også en lejlighed på Nyringen fik ubudne gæster i løbet af lørdagen – mellem kl. 10.00 og kl. 21.20.

På Skejbyvej blev indbruddet opdaget, da beboerne kom hjem efter at have været bortrejst nogle dage. Indbruddet blev opdaget ved kl. 15.00-tiden og er sket efter onsdag den 12. februar kl. 12.00.

Indbruddet på Ahornvej – sidevej til Nordre Strandvej ud mod bugten – blev opdaget lørdag omkring kl. 17.00 efter beboerne kom hjem efter flere dages fravær. Indbruddet er begået efter fredag den 7. februar kl. 4.00.

Hvis man har set noget i området, som kan have noget med indbrudene at gøre, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Der er i løbet af fredag og lørdag anmeldt sammenlagt 14 indbrud i hele Østjyllands Politikreds, hvoraf altså otte er begået i Vejlby-området.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.