Biltyv anholdt da han ville stjæle den tredje bil

Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: Østjyllands Politi anholdte søndag aften på Langelandsgade en 37-årig mand kort efter at han havde forsøgt at stjæle en bil i Sejrøgade ved kl. 21.00-tiden. Han havde i løbet af dagen stjålet to andre biler viste det sig i forbindelse med efterforskningen.

Det var et signalement fra vidner til tyveriet i Sejrøgade, der fik en politipatrulje til at standse manden på Langelandsgade.

Han havde forsøgt at tage bilen i Sejrøgade, mens den stod i tomgang, men vidnerne fik tyveriet stoppet. Det lykkedes dog manden at stikke af fra gerningsstedet.

Toogenhalv time tidligere havde han stjålet en bil på en af tankstationerne ved Ejer Bavnehøj. Den havde også stået i tomgang, og ejeren kontakte straks politiet.

Find min telefon

Ejerens Iphone med “Find min telefon” slået til, og ejeren kunne derfor fortælle, at hans bil holdt på Dokk1 i Aarhus. Her fandt politiet kort efter bilen.

Tidligere på dagen havde den 37-årige stjålet en bil i Thisted, som han havde efterladt på parkeringspladsen ved Ejer Bavnehøj.

I forbindelse med afhøringen af den 37-årige blev han også visiteret.  I den forbindelse fandt politiet en æske chokolade, som den 37-årige havde stjålet i en Netto et eller andet sted, som han ikke kunne huske hvor var.

Så den samlede sigtelse kom til at lyde på to biltyverier, et forsøg på biltyveri og et butikstyveri.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus