Lystrup Futsal vandt i Bov

Arkivfoto: Lystrup Futsal.

LYSTRUP: Lystrup futsal sikrede sig lørdag eftermiddag på udebane tre vigtige points i kampen mod Bov, der ligger i bunden af futsal-ligaens vestkreds. Sejren var på overbevisende 4-8.

Det betyder, at Lystrup efter weekendens runde bevarede sin placering som nummer fire i vestkredsen, der tæller otte hold. Holdet har nu 12 points for syv kampe – halvdelen af sæsonen – og er fire points fra andenpladsen, der giver en plads i finalekampene om det danske mesterskab.

Lystrup kom skidt fra start i kampen, der blev spillet i Grænsehallerne i Kruså. Bov scorede to gange inden for de første fem minutter.

Men i de efterfølgende fem minutter sendte lystrupspillerne bolden i mål fire gange. Det lykkedes Bo at reducere til 3-4 inden hlavleg.

Anden del af kampen begyndte med at Bov udlignede til 4-4, men lige efter øgede Lystrup til 4-5 og det blev til yderligere tre mål – et af dem selvmål – inden kampen blev fløjtet af.

De syv mål, som Lystrup selv stod for, blev scoret af Nichlas Knudsen (2), Jeppe Gehrt Laursen (2), Sebastian Resman (1), Nicolai Jenning Bach (1) og Kasper Riber Kaffka (1).

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup