Byggefirma åbner afdeling i Aarhus

De to ejere af JCN Bolig, Flemming Skov Nielsen og Flemming V.T. Rasmussen. Foto: JCN Bolig
De to ejere af JCN Bolig, Flemming Skov Nielsen og Flemming V.T. Rasmussen. Foto: JCN Bolig

Med et stigende antal opgaver og omfattende projekter i Aarhus, satser totalentreprenørfirmaet  JCN Bolig, der har hovedkvarter i Vildbjerg ved Herning, nu på at være fysisk tilstede i Østjylland. Firmaet  åbner kontor i Viby.

I løbet af de seneste år har  JCN  Bolig fået rigtig godt fat i den århusianske byggebranche. Senest har virksomheden bygget et stort lejlighedsprojekt for pensionskassen PKA til 160 mio. kroner i Skejby, 128 ungdomsboliger til 100 mio. kroner for Østjysk Bolig i Aarhus og har netop lukket en ordre på 55 rækkehuse i Hørning i en totalentreprise.

Det får nu firmaet, der i dag beskæftiger 25 mand i hovedkontoret i Vildbjerg, til at gå skridtet videre og åbne kontor i den jyske hovedstad – fra første dag med fem medarbejdere i en kontorbygning i Viby.

Ikke længere dark horse

“Vi har oplevet en ganske voldsom tilgang af projekter i Aarhus,” siger Flemming V.T. Rasmussen, partner og ansvarlig for forretningsudvikling hos JCN Bolig.

“Derfor har vi også behov for at vise vores tilstedeværelse i området. Det gør en forskel, at vi ikke længere bliver betragtet som en ”dark horse”, når projekter kommer i udbud i Aarhus, men i dag er blandt de første, der bliver inviteret med. Vi er blevet en del af markedet i Aarhus, og det kræver vores nærvær at fastholde og udbygge den position.”

“Desuden er det logistikmæssigt mere effektivt, at vi har medarbejdere i området tæt på byggepladsen, når vi lander de store ordrer.”

Kvalificeret arbejdskraft

Den midtjyske virksomhed har de seneste fem år oplevet en kraftig vækst, hvor omsætningen er tredoblet, så den i de seneste par år har ligget stabilt på et trecifret millionbeløb – ikke blot op grund af opgaverne i det østjyske. Væksten har skabt behov for nye medarbejdere.

“Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver,” siger Flemming V.T. Rasmussen.

“Det kræver også, at vi har de bedste medarbejdere. Men det kan være ekstremt svært at tiltrække de dygtigste til kontoret i Vildbjerg. Mange af vores ansatte og nye kandidaterne til jobs hos os kommer netop fra Østjylland. På den måde giver det god mening med en afdeling i Aarhus.”

Midtjysk dna

Men selvom JCN Bolig satser på østjysk nærhed, ændrer det ikke på rødderne. De er stadig solidt plantet i den midtjyske muld.

“Vores dna er midtjysk,” understreger siger Flemming V.T. Rasmussen.

“Vi holder fast i vores midtjyske dyder – selvom vi har fået kontor i Østjylland. Vi vil altid være en midtjysk virksomhed, men vi forsøger at tage det bedste fra begge verdener.”

JCN Bolig i Aarhus får kontor på Viby Torv, hvor infrastrukturen er god. Der er indvielse og reception i den nye afdeling den 26. november.

(Redigeret pressemeddelelse fra JCN)