Ugebladssælger skabte røre på Sensommervej

HJORTSHØJ: En 81-årig kvinde på Sensommervej fik sidst på eftermiddagen stjålet et kontantbeløb fra sin bolig og der blev i en anden bolig på vejen begået et indbrud omkring det samme tidspunkt.

Politiets mistanke retter sig mod en 20-25 årig mand, der gik rundt i området for at ville sælge ugeblade til beboerne.

En 90-årig kvinde blev opsøgt af manden på sin bopæl. Han forsøgte at sælge hende et ugeblad, men hun afslog. Hun holdt øje med manden og kunne kort efter se, at han gik ind hos en 81-årig kvinde – tilsyneladende uden at banke eller ringe på døren.

Den 90-årige ringede til den 81-åriges nabo, der straks gik ind til genboen. Den 81-årige mente ikke, at hun havde haft besøg. Mens de stod og snakkede, kom den unge mand igen og tilbød atter at sælge et ugeblad.

Efter han var gået opdagede den 81-årige, at der var stjålet penge fra hendes bolig.

Østjyllands Politi modtog også senere en anmeldelse om et indbrud i en anden bolig på Sensommervej.

Den 20-25 årige mand beskrives som en pæn ung mand, der er omkring 170-175 centimeter høj. han var mørklødet og sydlandsk af udseende og talte dansk. Han var glatbarberet og iført mørkt tøj.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der kan have set noget, der kan have noget at gøre med tyveriet og indbruddet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.