Udviklingshæmmede laver skulpturudstilling

Foto: Aarhus Kommune
Foto: Aarhus Kommune

Under titlen “Sculpture by Bøgeskovgård” udstiller voksne udviklingshæmmede i den kommende tid 10 skulpturer i parken omkring Bøgeskovgård Aktivitetscenter i Viby. udstillingen åbnes tirsdag, der er 10 års fødselsdag på centret.

 

Temaet for skulpturerne er ”Kærlighed og venskab”, og det er der kommet både flotte og fantasifulde skulpturer ud af.

Værkerne udstilles i parken omkring Bøgeskovgård Aktivitetscenter, som er åben for offentligheden, og hvor man kan tage en tur rundt på en afmærket rute.

Sculpture by Bøgeskovgård åbner officielt tirsdag den 19. august kl. 10.00 og er én af i alt 10 arrangementer i 2014, der markerer 10-året for aktivitetscentret. 

Bøgeskovgård Aktivitetscenter er for 85-90 voksne udviklingshæmmede, der med pædagogisk støtte tilbyder brugerne en tryg og struktureret hverdag i og på tværs af forskellige aktivitetsgrupper. 

Fremtidsværksted

Som en anden del af fejringen arrangerer Bøgeskovgård Aktivitetscenter sammen med Socialpædagogernes Landsforening et fremtidsværksted den 26. august.

Her skal deltagerne komme med bud på, hvordan fremtidens beskæftigelsesmæssige indsats skal se ud for den del af brugergruppen, som ikke kan få gavn af beskæftigelse i for eksempel skånejob i en privat virksomhed.

Social- og beskæftigelsesrådmand Thomas Medom (SF) åbner konferencen.

(Lettere redigeret pressemeddelelse fra Aarhus Kommune)