Trivslen er en udfordring på Skødstrup Skole

Skødstrup Skoles logo på skolens hjemmeside.

SKØDSTRUP: En trivselsundersøgelse blandt de 139 ansatte på Skødstrup Skole viser, at de ansatte på skolen mener forholdene på 16 ud af 25 parametre er dårligere end på andre skoler i Aarhus Kommune, skriver JP Aarhus mandag den 11. marts.

Det har fået Aarhus Lærerforening til at kræve en handleplan for hvordan arbejdsforholdene skal blive bedre på skolen.

“Det er tydeligt for enhver, at det ikke ser godt ud. Der er plads til forbedringer på ledelsen og samarbejdet,” siger næstformand i lærerforeningen Dorthe Ryom Fisker til JP Aarhus.

I trivselsundersøgelsen – også kaldet APV (Arbejdspladsvurdering) – tilkendegiver f.eks. 33 pct. af medarbejderne at de ”i lav grad” eller i ”meget lav grad” får en klar begrundelse, når der træffes væsentlige beslutninger på arbejdspladsen.

Arbejdsmiljørepræsentant Rikke Bech peger bl.a. på nedskæringerne på folkeskolerne i Aarhus Kommune som en af årsagerne til den dårlige trivselsundersøgelse, der blev gennemført i 2018.

I februar forlod fem forældre skolens bestyrelse, fordi der er et dårligt samarbejde mellem bestyrelsen og skolens ledelse.

Der er næsten 1250 elever på Skødstrup Skole, og det betyder, at det er den skole med flest elever i Aarhus Kommune. 119 ansatte har svaret på trivselsundersøgelsen på Skødstrup Skole.

Læs artiklen i JP Aarhus her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus