Tricktyveri og indbrud på Strandagervej i Egå

Arkivfoto: Østjyllands Politi

EGÅ: Østjyllands Politi modtog mandag den 17. august to anmeldelser om kriminalitet på Strandagervej i Egå, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport tirsdag. Et indbrud i en bolig og et trick tyveri hos en 70-årig mand.

Ved middagstid ringede en cirka 30-årig mand på hos den 70-årige og fortalte, at han skulle tjekke huset for post, fremgår det af døgnrapporten. Han præsenterede sig som repræsentant fra et firma, som den 70-årige ikke kendte.

Den 70-årige forstod ikke rigtig, hvad det drejede sig om, men satte sig ud i haven. Den 30-årige mand var i boligen i næsten to timer. Han var to gange ude i haven, hvor han talte med den 70-årige.

Da han var gået, kunne den 70-årige konstatere, at der var forsvundet penge fra hans pung.

Over det allerede nævnte signalement af manden, noteres det i døgnrapporten, at den formodede gerningsmand var dansk.

Kort efter kl. 14.00 fik politiet en anmeldelse om et indbrud på samme vej. Det indbrud er sket mellem kl. 12.00 og kl. 14.00.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man ikke lukker fremmede ind i sit hjem. Er man i tvivl om hvem personen er, bør man bede om at se et ID-kort og eventuelt ringe til firmaet, som den pågældende person siger at vedkommende repræsenterer.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.