Tre weekendindbrud i Lystrup

politi2Der blev anmeldt mindst tre indbrud fredag og lørdag på adresser med Lystrup som postnummer, fremgår det af de uddrag af døgnrapporten, som politiet sender til pressen.

Fra en ejendom på Elsted Kirkevej blev der fredag formiddag stjålet en lang række designermøbler. Her var gerningsmændene kommet ind ved at knuse en rude i en terrassedør, fremgår det af døgnrapporten, som er sendt til de lokale medier.

Der blev fjernet en stol af mærket Corona med en tilhørende skammel i sort læder, en stol af mærket Wegner i grå uld, en PH-gulvlampe, seks 7’er stole med armlæn i sort læder, en Koglen PH-lampe i stål og en bærbar mac-computer.

indbruddet er sket mellem kl. 9.00 og kl. 13.00, hvorefter politiet blev kontaktet. Altså fjernelsen af de mange møbler er sket ved højlys dag, og politiet vil gerne i kontakt med folk, der har set noget, der kan have med indbruddet at gøre. østjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.

Vinduer brudt op

Lørdag sidst på eftermiddagen eller om aftenen var der indbrud i en bolig i Birkehaven. Her blev et vindue brudt op, og der forsvandt flere former for elektronisk udstyr. To bærbare Lenovo pc-er, en Accer tablet, en bærbar HP pc, en E-bogslæser, to Nokia mobiltelefoner, et kontantbeløb og smykker.

Også beboerne i en bolig på Elstedvænge havde ubudne gæster lørdag aften. Her blev et vindue også brudt op, og der blev stjålet smykker. Her havde beboerne været væk fra midt på eftermiddagen og frem til 22.30, hvorefter politiet blev alarmeret.

De tre indbrud fremgår ikke af de døgnrapporter, som Østjyllands Politi har offentliggjort på deres hjemmeside.

Udover de tre indbrud er der på døgnrapporterne på hjemmesiden registreret 11 indbrud og et indbrudsforsøg siden nytår.