To serie-tyve anholdt på Bakketoften i Skødstrup

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland.

SKØDSTRUP: Betjente fra Østjyllands Politi anholdte onsdag formiddag den 23. juni to serie-tyve ved et værksted i Skødstrup, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport torsdag.Politiet havde kort forinden fået en anmeldelse om, at de to mænd var ved at pille klistermærker af en bil, der var parkeret på Bakketoften. Det var bilens ejer – et udlejningsfirma – der anmeldte forholdet, fordi udlejningsfirmaet var blevet kontaktet af et vidne.

I bilen, der var en varevogn, fandt politiet flere tyvekoster fra forretninger i Aarhus og Odense. Det var bl.a. kød, blomster, gødning, havemøbler, cykler og elektronik.

Den ene af de to mænd kom ud fra værkstedet kort efter politiet var ankommet til stedet, hvor de med det samme havde anholdt den 48-årige mand, der var ved bilen, da de ankom.

Manden fra værkstedet – en 40-årig mand – havde stjålet fire nøgler til biler inde på værkstedet. Det blev opdaget efter en ansat på værkstedet kom ud, fordi han mente, at den 40-årige havde var taget et hold nøgler. Men det viste sig altså at være fire hold nøgler.

Betjentene havde lige inden anholdelserne været på besøg i Fakta i Skødstrup, hvor der var blevet anmeldt butikstyveri. Betjentene havde set de to butikstyve på overvågningen i butikken, og de kunne straks genkende de to mænd fra Bakketoften.

De to mænd havde været inde i butikken, og mens den ene af dem forsøgte at distrahere en kassemedarbejder, gik den anden gennem kasselinjen med to kurve fyldt med varer. De smed varerne ind i varebilen og flygtede fra stedet.  

Den 48-årige og den 40-årige blev efter afhøring sigtet for brugstyveri af varebilen, tyveri af de mange varer, der blev fundet i varebilen, og forsøg på brugstyveri af fire biler ved værkstedet.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus