To nye indbrud i Lystrup anmeldt onsdag

Arkivbillede: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Østjyllands Politi modtog onsdag den 11. marts to anmeldelser om indbrud i Lystrup, så det samlede antal indbrud i boliger i byen nu kommer op på 19 siden nytår.

De to indbrud er begået på Rugmarken og på Enebakken. De blev begge anmeldt i løbet af eftermiddagen, fremgår det af den offentliggjorte døgnrapport torsdag den 12. marts.

Indbruddet på Rugmarken, der er en sidevej til Hovmarken, blev opdaget kl. 14.00 og er begået efter mandag den 9. marts kl. 11.00.

Indbruddet på Enebakken, der ligger i kvarteret bag biblioteket på Bystævnet, blev opdaget kl. 17.00 og er begået efter tirsdag den 10. marts kl. 17.00.

Det seneste indbrud blev anmeldt før de to nye blev anmeldt lørdag den 7. marts. Det var et indbrud i en bolig på Solbærhaven.

Det er specielt gået ud over Elstedhøj, hvor der er anmeldt fire indbrud og et indbrudsforsøg, og Engelstoft, hvor der er anmeldt tre indbrud.

Har nogen set noget, der kan have noget at gøre med indbruddene på Rugmarken og Enebakken, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Der blev i løbet af onsdagen anmeldt 10 indbrud i hele politikredsen. Tirsdag blev der anmeldt to. De var begge sket i Risskov.

Læs også:

Indbrud på Solbærhaven i Lystrup

Indbrud på Blåbærhaven i Lystrup

Indbrud på Skæringvej i Lystrup

Nyt indbrud i Lystrup – denne gang i Bygaden

Et hurtigt indbrud på Majsmarken

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook h

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus