To mænd sigtet for ti indbrud

Tilliden til østjyllands Politi er stor. Foto: Rigspolitiet
 Foto: Rigspolitiet

AARHUS: To mænd på henholdsvis 27 år og 25 år blev tirsdag formiddag varetægtsfængslet frem til den 29. juni ved Retten i Aarhus sigtet for 10 indbrud forskellige steder i Østjylland den seneste tid.

De to mænd, der er fra Silkeborg og Horsens, blev mandag eftermiddag standset i en bil på Strandvejen i Aarhus. I bilen var der tyvekoster fra tre indbrud, der var begået i Odder i løbet af dagen.

Efterfølgende blev der gennemført en ransagning hos den ene af de to mænd, hvor der blev fundet tyvekoster fra andre indbrud.

Da de to mænd blev fremstillet for en dommer blev de sigtet for 10 indbrud, men der er i forbindelse med efterforskningen fundet tyvekoster, der ikke kan placeres ved nogle af de ti indbrud. Derfor kan antallet af sigtelser vokse i takt med at tyvekosterne bliver lokaliseret.

Østjyllands Politi har den seneste tid samarbejdet med kollegaer i Midt- og Vestjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi om mistanker mod de to mænd, og det var da de blev set på Strandvejen besluttede politiet at slå til.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.