To indbrud i Løgten anmeldt søndag

SKØDSTRUP: Østjyllands Politi fik søndag over middag anmeldelse om to indbrud i Løgten, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport mandag formiddag.

De to indbrud er sket på to veje, der ligger tæt på hinanden. Det ene er sket på Smedestien vest for Grenåvej, mens det andet er sket på Fruenshøj øst for Grenåvej.

Indbruddet på Smedestien er sket efter lørdag kl. 19.00 og blev opdaget kl. 14.00 søndag eftermiddag.

Indbruddet på Fruenshøj er sket lørdag efter kl. 6.00 om morgenen og blev opdaget søndag omkring kl. 12.00.

Politiet oplyser ikke noget om, hvordan tyvene er kommet ind i boligen og heller ikke noget om, hvad der er stjålet.

Der har siden begyndelsen af skolernes vinterferie været en del indbrud i politikredsen. Specielt på adresser med Risskov som postnummer har der været mange. Der var i en periode tale om næsten daglige indbrud, der blev anmeldt i området – op mod 50 stykker.

I løbet af halvanden uge var der også en halv snes indbrud i Lystrup og Elev, men på det seneste er det samlede antallet stilnet noget af.

Østjyllands Politi fik i sidste uge ved Retten i Aarhus varetægtsfængslet tre albanske mænd i fire uger. De er sigtet for en lang række indbrud i området.

De blev anholdt på deres tilholdssted i den nordlige del af kommunen, hvor politiet samtidig fandt en del tyvekoster – bl.a. smykker, ure og våben med ammunition.

I løbet af nogle dage offentliggør politiet billeder af en del af de tyvekoster, som politiet ikke umiddelbart kan finde ejerne til.

Læs også: Albansk tyvebande fængslet.