To hælere ville “sælge” stjålen telefon tilbage

SKØDSTRUP: Østjyllands Politi anholdte mandag to mænd på en parkeringsplads i Skødstrup, der ville “sælge” en stjålet mobiltelefon tilbage til den rette ejer, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport tirsdag formiddag. Lidt senere på dagen blev yderligere en mand anholdt og sigtet for bl.a. hæleri og indbrud.

Telefonen var stjålen fra en ung kvinde på et diskotek i Odder den 30. december sidste år. Mandag sidst på formiddagen blev hendes 48-årige far ringet op af en ukendt person, der tilbød ham, at han kunne få telefonen tilbage, hvis han betalte 1.500 kr.

Den 48-årige var imødekommende og aftalte et møde på parkeringspladsen i Skødstrup. Efterfølgende kontaktede han politiet og fortalte om mødet.

Derfor dukkede der også en politipatrulje op på parkeringspladsen, som arresterede to personen – en mand på 20 år og en kvinde på 20 år – der kom til stedet i en bil.

De to fortalte, at de havde fået telefonen af en 27-årig mand, der kort efter blev anholdt på sin bopæl.

På sig havde den 27-årige noget hash, tre mobiltelefoner og et nøglekort til at bil, der senere viste sig at være stjålet i forbindelse med et indbrud. Bilen var forsynet med stjålne nummerplader fra en anden bil.

De to i bilen fra parkeringspladsen i Skødstrup er sigtet for hæleri, mens den 27-årige er sigtet for hæleri, tyveri af bil, tyveri af nummerplader, tyveri fra villa samt for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

De blev alle tre løsladt efter endt afhøring.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.