Skolelederflytning i Hasle sat på standby

Rådmand for børn og unge Bünyamin Simsek (V). Foto: Aarhus Kommune
Rådmand for børn og unge Bünyamin Simsek (V). Foto: Aarhus Kommune

Rådmand Bünyamin Simsek (V) har onsdag formiddag sat kommunens beslutning om forflytte skoleleder Ole Skov fra Hasle Skole på standby. Det er sket efter kontakt med skolebestyrelsen, der ønsker beslutningen ændret.

Men der er dermed ingen garanti for, at skoleinspektøren bliver på skolen.

“Jeg synes, at vi skal holde fast i den principielle beslutning, om at der ikke skal være personer, der har nære relationer til hinanden på vores kommunale arbejdspladser,” siger Bünyamin Simsek til TV2 Østjylland onsdag aften.

“Den kan give nogle interessekonflikter. Men nu vil vi forsøge at finde en løsning på sagen på Hasle Skole. Jeg har taget beslutningen om at stille sagen i bero efter en henvendelse fra skolebestyrelsen.”

Principiel beslutning

Det er kommunens hovedsamarbejdsudvalg, der har truffet den principielle beslutning om, at samlevende ikke kan have job på samme arbejdsplads.

Skoleleder Ole Skov har været på Hasle Skole i 12 år og i lige så mange år har han været gift med en af lærerne på skolen.

Ifølge forældre, der udtalte sig til TV2 Østjylland, er han meget vellidt i skoledistriktet, fordi han er i stand til at skabe gode rammer omkring undervisningen på skolen, der blandt andet rummer det socialt belastede kvarter Rydevænget.

Læs også: Skoleleder må forlade job på Hasle Skole

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Politik