Skødstrup: Djurslands Bank åbner den 14. august

Djurslands Bank har sat bannere op ved Grenåvej 719 for at markere hvor banken flytter ind den 14. august. Foto: Djurslands Bank.
Djurslands Bank har sat bannere op ved Grenåvej 719 for at markere hvor banken flytter ind den 14. august. Foto: Djurslands Bank.

Fra fredag den 14. august er der igen et pengeinstitut i Skødstrup. Her markerer Djurslands Bank, at der nu åbner en fysisk bank i byen.

Banken vil i begyndelsen dog kun have åbent tre dage om ugen – mandag, torsdag og fredag.

“Men det er vores målsætning, at i takt med at vi får flere kunder, skal vi have åbent fem dage om ugen,” siger direktør Lars Møller Kristensen fra Djurslands Bank.

Åbningen markeres fredag den 14. august fra kl. 15.00 til kl. 18.00 i de nye lokaler på Grenåvej 719 – der hvor Danske Bank tidligere havde filial.

De seneste uger har håndværkere arbejdet med at ombygge lokalerne og gøre klar til indflytning.

Underholdning

I løbet af de tre timer bliver der forskellige former for underholdning for både børn og voksne. Et hold fra Flying Superkids Junior give en opvisning, og derudover vil der være f.eks. hestevognskørsel og opstillet en pølsevogn.

“For os drejer det sig om, at folk i området nu skal blive opmærksomme på, at der igen er en bank i byen,” siger Lars Møller Kristensen.

Det var i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsregnskabet for første kvartal i begyndelsen af maj, at banken oplyste offentligt om planerne om at etablere bankens 16. filial – den sjette i aarhusområdet – i Skødstrup-Løgten.

Tidligere havde både Danske Bank og Nordea en filial i byen, men det er blevet lukket i forbindelse med rationaliseringer i de to pengeinstitutter.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Læs også:

Skødstrup: Ny bank flytter ind i den tidligere Danske Bank

Djurslands Bank åbner i Skødstrup senest til august

Djurslands Bank åbner filial i Skødstrup