Djurslands Bank åbner i Skødstrup senest i august

Direktør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank
Direktør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Djurslands Bank regner med i løbet af et par uger præcist at kunne fortælle hvor den nye bankfilial i Skødstrup kommer til at ligge. Samtidig håber banken, at den kan åbne filialen inden den 1. september.

Banken fortalte forleden i forbindelse med offentliggørelsen af bankens kvartalsrapport for årets tre første måneder, at banken planlægger at åbne sin 16. filial i Skødstrup – den sjette i Aarhus Kommune.

“Vi forhandler i øjeblikket om to mulige placeringer i området,” fortæller direktør i Djurslands Bank,  Lars Møller Kristensen, fra hovedsædet i Grenaa.

“Når vi har lavet en aftale inden for de næste to uger, skal vi nok fortælle hvor afdelingen kommer til at ligge. Vi regner med samtidig at have åbningsdagen klar.”

To nye arbejdspladser

Der bliver ansat to nye medarbejdere i banken, der sammen med andre nuværende ansatte skal drive den nye afdeling. De to ny må gerne være folk fra lokalområdet.

Både Danske Bank og Nordea, der er landets to største pengeinstitutter, har lukket deres filialer i Skødstrup.

“Vi ønsker at være en synlig bank,”  siger Lars Møller Kristensen.

“Vi tror på, at vi som en lokal og engageret bank, kan få noget ud af at etablere os fysisk i en område med mange lokale aktiviteter og traditioner.”

Børnefamilier

Skødstrup er et interessant område for banken, fordi det er et område i vækst, hvor motorvej og den kommende letbane vil gøre det attraktivt for folk at bosætte sig de kommende år.

“Det er et område præget af økonomisk aktive børnefamilier, der både har behov for boligrådgivning, pensionsrådgivning og investeringsrådgivning,” siger Lars Møller Kristensen.

“Desuden arbejder vi proaktivt i forhold til kunderne. Vi tilbyder et årligt gennemsyn at kundernes økonomi. Det er svært at gøre på distancen eller gennem elektroniske selvbetjeningsløsninger.”

Lars Møller Kristensen oplyser desuden, at den nye filial åbner senest i slutningen af august.

Læs også: Djurslands Bank åbner filial i Skødstrup

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.