Skødstrup: Ny bank flytter ind i den tidligere Danske Bank

Direktør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank
Direktør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Djurslands Bank åbner sin nye afdeling i Løgten på Grenåvej 719 – der hvor Danske Bank tidligere lå.

I løbet af kort tid går håndværkere i gang med at ombygge lokalerne, så det bliver gjort klar til at den nye bank kan slå dørene op.

“Vi regner stadig med, at vi kan åbne afdelingen senest i slutningen af august,” fortæller direktør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank.

“Nu skal vi først have ggennemført en tiltrængt renovering af lokalerne, hvor der blandt andet skal være en pengeautomat ved indgangspartiet.”

Den sjette aarhusfilial

Det var i forbindelse med udsendelse af bankens kvartalsregnskab for årets første tre måneder i begyndelse af maj, at lokalbanken fra Djursland meddelte, at den var klar til at åbne sin sjette bankfilial i aarhusområdet i Skødstrup-Løgten.

Både Danske Bank og Nordea har lukket deres afdelinger, så der i dag ikke er nogen fysisk bank tilstede til området, der er et af de hurtigst voksende i Aarhus Kommune.

Filialen bliver drevet som en underafdeling af filialen i Risskov. Der er opslået to stillinger i forbindelse med åbningen i Skødstrup. De skal sammen med medarbejdere fra Risskov stå for den daglige drift.

Læs også: Djurslands Bank åbner filial i Skødstrup

Djurslands Bank åbner i Skødstrup senest i august

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.