Politiet søger vidne til røveri i Aarhus N

Politiet efterlyser denne mand som gerningsmand til et røveri i Lokalbrugsen på Vorregårds Allé mandag aften. Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: Østjyllands Politi har offentliggjort et billede af den mand, der mandag aften gennemførte et røveri i Lokalbrugsen på Vorregårds Allé. Samtidig efterlyser politiet et vidne til røveriet.

Røveriet skete lidt før kl. 21.00, hvor gerningsmanden hoppede over disken og med en kniv tvang to unge ansatte til at give ham penge. Pengene blev hældt i en pose, som han havde med.

Derefter truede han den ene af de ansatte til at udlevere en telefon, og derefter tvang han dem ud i et baglokale, hvor han sagde, at de skulle blive.

Ung mand med fuldskæg

På det tidspunkt kommer vidnet, der er en ung mand med fuldskæg, ind i butikken. Gerningsmanden snakker med vidnet, der venter på at blive ekspederet i næsten et minut. Han forlader derefter butikken.

De to medarbejdere ringer til politiet cirka 20 minutter efter røveriet.

“Der er tale om et meget groft røveri, hvor gerningsmanden har en meget voldsom adfærd,” siger politikommissær ved Østjyllands Politi Helle Fly i en pressemeddelelse, som politiet har udsendt om efterlysningen.

“Vi vil meget gerne i kontakt med den kunde, der befandt sig i butikken under røveriet, eller med andre personer, der kan give os oplysninger i sagen.”

Dansk uden accent

Gerningsmanden beskriver som afrikansk af udseende, sort i huden, 162-165 cm høj, spinkel til almindelig af bygning og med kort mørkt hår og fipskæg på hagen.

Han er cirka 18-23 år og talte dansk uden accent. I hånden havde han en hobbykniv med blåt plastic, og han var iført sort kasket med et rundt, skinnende klistermærke på skyggen, mørk jakke med hætte og hvid lynlås og hvid skrift på siden af højre overarm.

Under jakken bar han en hvid trøje med høj krave. Han havde mørke bukser på med en smal, lys stribe på siden af benene. Mørke sko med lys sål.

Har man oplysninger i sagen kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.