Pendlerbus mellem Lystrup og Nehrus Allé i Skejby

Foto: Midttrafik

LYSTRUP: Når den nye bybuskøreplan træder i kraft, bliver der som følge af letbanens forsinkelse etableret en pendlerbusrute mellem Lystrup og Nehrus Allé i Skejby, oplyser Midttrafik i en pressemeddelelse.  (Rute: Klik her)

Den nye køreplans træder først i kraft den 17. december – i stedet for den 26. september. Den nye rute får nummer 86.

Pendlerbusruten bliver en erstatning for linje 1A, der frem til den 17. december kører fra Lystrup via motorvejen til Skejby og videre ind mod byen.

Den nye køreplans ikrafttræden bliver udskudt på grund af at letbanens start måtte aflyses.

Udover den nye pendlerrute bliver der, frem til at letbanen begynder at køre fra Lystrup Station, mulighed for at fortsætte med at køre med togbus fra byerne langs banestrækningen mellem Grenå og til Aarhus – ruterne 83, 84 og 85.

Fra den 17. december vil rute 18 (Stoppesteder: klik her) (Rute: Klik her) køre gennem Lystrup via Grenåvej til midtbyen med Start fra Majsmarken. Dertil kommer rute 16 (stoppesteder klik her.) (Rute: klik her), der vil køre fra Mejlby og Haarup og gennem Lystrup ind mod byen.

Tidsplanerne for de nye køreplaner er endnu ikke helt færdige, men kan bestilles hos Midttrafik, der begynder at sende dem ud den 1. november.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.